Lidmaatschap

Interesse in een lidmaatschap bij B.C. Asterix? Kom dan gerust een keer langs om mee te spelen op een van onze vrije speelavonden (woensdag en vrijdag in Sporthal Kralingen van 19:00 / 19.30 - 23.00). Een ieder kan gratis en geheel vrijblijvend twee keer mee komen spelen, waarna er kan worden gekozen om lid te worden of om hier toch van af te zien. Het enige wat je nodig hebt is sportieve kleding en sportschoenen (zonder markerende zolen). (Nylon) shuttles worden beschikbaar gesteld en er is altijd een racket te leen in het geval je deze nog niet hebt.

Lid worden kan door middel van het volledig invullen van het inschrijfformulier en deze - samen met een pasfoto (mag ook digitaal) - af te geven bij een van de leden van het bestuur of ledenbegeleidingscommissie. Inschrijving verplicht tot de betaling van de van toepassing zijnde contributiegelden. Het lidmaatschap loopt parallel aan het badmintonseizoen van 1 juli tot en met 30 juni. Later in het seizoen lid worden is natuurlijk ook mogelijk, waarbij de contributie geleidelijk lager wordt. Het lidmaatschap wordt ieder seizoen stilzwijgend voor telkens één seizoen verlengd en opzeggingen worden pas per het einde van het seizoen effectief. Deze opzeggingen dienen dan wel vóór 30 juni schriftelijk of per e-mail te worden doorgegeven aan het secretariaat. Een lidmaatschap bij onze vereniging betekent ook automatisch een lidmaatschap bij de Nederlandse Badminton Bond (Badminton Nederland).

De pasfoto die benodigd is bij de inschrijving zal worden gebruikt voor het maken van een spelerspas die op het speelbord in Sporthal Kralingen komt te hangen.

Voor meer informatie kan er contact op worden genomen met onze secretaris.

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.