Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

ZOMERBADMINTON 2021 IEDERE WOENSDAG EN VRIJDAG VAN 1 JULI T/M 27 AUGUSTUS

Ook deze zomer organiseert Badmintonclub Asterix Rotterdam van 2 juli t/m 27 augustus zomerbadminton in de Kralingenhal (Slaak 15 Rotterdam). Voor 5 euro per avond kan er iedere woensdag- en vrijdagavond worden gebadmintond. Op woensdag van 19:00 tot 23:00 uur en op vrijdag van 19:30 tot 23:00 uur.

Zo werkt het:

Zomerbadminton BC Asterix

1. Betaal in de sporthal via de QR code

2. Pak een gastenkaartje en vul je naam en de datum in

3. Hang het gastenkaartje op het bord en spelen maar!

 

Let op: de corona-regels zijn van toepassing. Lees deze door voordat je naar de sporthal komt. Ze staan hieronder herhaald:

Seniorleden en jeugd+ leden van Asterix hoeven niets te betalen om op deze avonden te komen spelen, omdat dit sinds 2017 in het lidmaatschapsgeld zit

De gastspelers krijgen, na betaling per coronaproof QR-code aan de diensthebbende in de sporthal een dagkaartje met hun naam erop die ze op het speelbord kunnen hangen. Leden van Asterix kunnen hun normale kaartje gebruiken net zoals op reguliere speelavonden. We zullen dit jaar spelen op basis van tijden op het speelbord. Mocht nog niet iedereen hiermee bekend zijn, willen we onze leden vriendelijk verzoeken de externe spelers de werking hiervan uit te leggen.

Goed nieuws! Indien je besluit lid te worden van Asterix nadat je een aantal keer hebt gespeeld tijdens zomerbadminton, dan worden deze kosten van je contributiebedrag afgetrokken.

 

Zo gaan we mooi een hele zomer badmintonplezier tegemoet! Het bestuur van Asterix wenst iedereen een goede zomer toe!

 

Corona-regels:

 • Kom niet naar de hal als je gezondheidsklachten (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19) hebt.
 • Er geldt geen maximum aantal meer dat tegelijkertijd gebruik kan maken van de hal. Verplaats jezelf naar kleedkamer/bar/tribune/buiten als het te druk wordt.
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Desinfectiemiddel staat bij de ingang.
 • Volg de route door de hal die door het Sportbedrijf is aangegeven.
 • Tijdens het badmintonnen hoef je geen 1,5 meter afstand te houden, maar daarna wel. Geef elkaar dus geen high-five en blijf niet hangen bij drukke plekken.
 • Ben je klaar met badmintonnen? De bar is open tot 24.00 uur!
 • De kleedkamers, toiletten en douches zijn weer open.
 • Daarnaast dient in de kantine iedereen plaatste nemen op een stoel. Als er geen stoel meer vrij is, mag je helaas niet blijven hangen.
 • Houd afstand tot elkaar bij het speelbord. Het is niet meer toegestaan om tussen de banen door in te slaan. Deze ruimte is nodig om de mensen die staan te wachten bij het speelbord voldoende wachtruimte te geven.
 • Zet je tas neer op een plek waar ruimte is. Concentreer de tassen niet alleen aan de kant van de ingang en bij het speelbord maar gebruik de hele zaal.

We hebben een meldplicht voor alle spelers die de sporthal en/of kantine in lopen.

 • Om dit voor iedereen makkelijk te maken, werken we opnieuw met QR-codes. Deze codes hangen bij de ingang van de hal en op meerdere plekken in de hal en kantine. Vanzelfsprekend worden persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld en na twee weken automatisch verwijderd.

Wij verzoeken iedereen dan ook om bij binnenkomst in de hal deze QR-code te scannen, de vragen te beantwoorden en je hiermee te registreren. Voorkom echter drukte bij de ingang bij binnenkomst en gebruik in geval van opstopping een QR-code die op een andere plek in de sporthal hangt. Aanmelden kan ook thuis al via https://ikbezoek.nl/bcasterix.

Let op! Dit moet elke speelavond/training opnieuw gebeuren. Je meldt je dus per avond aan.

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.