Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

Voorlopige Teamindeling 2018/2019

BC Asterix heeft op basis van de aanmeldingen voor het volgende competitieseizoen wederom 10 gemengde teams en 1 mannenteam bij Badminton Nederland kunnen aanmelden. In het seizoen 2018/2019 zijn de gemengde klassen van de regiocompetitie opgegaan in een landelijke bondscompetitie, die de eredivisie t/m 9e divisie omvat. De najaarsmannencompetitie is nog onderdeel van de regiocompetitie.

De Technische Commissie van BC Asterix heeft de competitieteams ingedeeld op sterkte in single en dubbel. Hiervoor is advies ingewonnen bij zowel de competitietrainers als de jeugdtrainers. Er is bovendien zoveel mogelijk rekening gehouden met opmerkingen op het inschrijfformulier. Alle competitieteams zullen met veren shuttles spelen.

De voorlopige teamindeling is door het bestuur van BC Asterix goedgekeurd. Open plekken in de competitieteams kunnen nog opgevuld worden. Mocht je interesse hebben om een team als vastspeler aan te vullen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit email adres kun je ook gebruiken voor eventuele vragen of opmerkingen over de voorlopige teamindeling 2018/2019.

Team 1, 1e divisie
Albert, Bart, Sabar, Nikki, Sara, Sarina

Team 2, 3e divisie
Arnoud, Dennis, Zeger, Danique, Esther B

Team 3, 3e divisie
Maarten, Menno, Sam, Esmee, Takwai, Yue

Team 4, 4e divisie
Benjamin, Dave, Jack, Esther P, Marianne, Tamara

Team 5, 5e divisie (v/h hoofd- en 1e klasse)
Aran, Lucas, Mark, Marcella, Yufei

Team 6, 5e divisie (v/h hoofd- en 1e klasse)
Jeroen P, Maurice, Merlijn, Marissa, Nina

Team 7, 6e divisie (v/h 2e en 3e klasse)
Levi, Onno, Thomas, Britt, Stefany

Team 8, 6e divisie (v/h 2e en 3e klasse)
Kenzi, Sander, Stefan M, Ilona, Jennifer

Team 9, 7e divisie (v/h 4e klasse)
Leo, Marcel, Zu-Xiang, Patcharee, Yina

Team 10, 9e klasse (v/h 6e en 7e klasse)
Johan, Philip, Elize, Heleen, Rebecca

Team M1, A-klasse
Bas, Edward, Nick, Thijs, Viktor

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.