Klik hier om aankopen via SponsorKliks te doen. Hierdoor verdient de vereniging aan jouw aankopen (zelf heb je hier geen nadeel van).
Zodra beschikbaar, zal hier een banner komen van SponsorKliks.

 

INSCHRIJVEN COMPETITIE 2018-2019

Ben je lid van BC Asterix en wil je in het seizoen 2018-2019 competitie spelen voor je club, maar heb je je nog niet ingeschreven? Klik dan hier voor het inschrijfformulier.

De najaarscompetitie heeft plek voor leden van alle niveaus. Dus zowel kersverse clubkampioenen als recreanten die het badmintonspel net hebben ontdekt zijn welkom. Nadere informatie vind je op het inschrijfformulier.

Ook spelers die nog geen lid zijn van BC Asterix, kunnen zich via dit formulier aanmelden om in het seizoen 2018-2019 competitie te spelen bij BC Asterix. De Technische Commissie van BC Asterix zal na je aanmelding contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

De deadline voor het inschrijven is 1 maart 2018. Om tijdig de voorlopige teamindeling bekend te kunnen maken en de Badmintonbond tijdig te kunnen informeren over het aantal deelnemende teams van BC Asterix kunnen wij niet garanderen, dat latere aanmeldingen nog worden verwerkt in de eerste voorlopige teamindeling.

Indien je afgelopen seizoen bij BC Asterix competitie speelde en volgend seizoen voor een andere badmintonvereniging wilt uitkomen, meld dit de TC dan z.s.m. doch uiterlijk 31 maart 2018 per e-mail. Dit is verplicht volgens het competitiereglement van de Badmintonbond.

Mocht je nog vragen hebben, laat het de TC dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten.

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker te maken zetten we cookies in. De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden.